Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 13 éve megszerzett képesítés....

13 éve megszerzett képesítés. Van rá mód, hogy megújítsam a bizonyítványomat?

Figyelt kérdés

13 éve szereztem technikusi végzettséget. Sosem dolgoztam benne,teljesen más irányba fordultam. Most viszont, külföldre szeretnék menni dolgozni, a nyelvtudás megvan hozzá, de nem tudom, hogy kell e valamilyen átképzést,különbözetit letennem, vagy nagyjából ugyanannyit ér a bizonyítványom mint akkor?

Gépiparról van szó egyébként.

2014. okt. 21. 05:02
 1/1 anonim válasza:
hát sztem nem ér ugyanannyit a bzonyitványod,mert nekem is van eladó végzettségű ismerősőm,de nem is szeretne a szakmában dolgozni,mert már rég tette le,és fél tőle. ha gondolod,irj vmelyik képző szervnek,h ők mit gondolnak,vagy van-e lehetőség egy olcsóbb átképzős tanfolyamra. vagy frissitős,ilyesmi
2014. okt. 22. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!