Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok tájékoztatást adni...

Tudnátok tájékoztatást adni az Egerben lévő Eventus Művészeti bentlakásos magániskoláról?

Figyelt kérdés

Mi lehetek ha a különböző szakokra jelentkezek (Mozgó-és animációkészítő, Divat-és stílustervező, Grafikus, Dekoratőr, Lakberendező, Kiadványszerkesztő) és ezekkel később hogyan tudnék elhelyezkedni?

Meg úgy alapjában milyen az iskola, milyenek a tanárok, a diákok, az oktatás...stb.?

Előre is köszönöm az értelmes és hasznos válaszokat!

Ostoba válaszokkal kíméljetek!

2014. okt. 20. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom neked mi az ostoba válasz, de én kifejtem az enyémet. Az eventus az egri sulik egyik legalja, sok narkós gyökér meg elvolt sátánista jár oda (dehát egy művészeti sulitól mit várjon az ember..). Ha mekis sajtburgersütő akarsz lenni, ott a helyed, mert kb. annyira viszed ott. Én nem oda járok, de sokat hallottam róla. Akinek van egy kis esze, utálja a sulit, aki meg a 3. suliból bukott le oda, az isteníti, mivel leszarják a tanárok.
2014. dec. 1. 23:31
 2/3 anonim válasza:
100%

Sokat hallottál róla.Na ennyi az egész,ki is vagy lőve ember.

Elmondanám,hogy a tévhitekkel ellentétben nem lőjjük magunkat szünetbe,nem narkózunk...A művészi gondolkodású emberek amúgy is elvontabbak,de az ilyen együgyű lenéző selejtektől nem is várjuk el,hogy elfogadjanak minket.

Amúgy jelenleg csak a mozgókép és grafikus szak megy a suliban.

2014. dec. 6. 10:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a második személynek a válaszát.
2014. dec. 6. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!