Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha engem nem érdekel egyik...

Ha engem nem érdekel egyik szakma sem, akkor mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
azért van ilyen car munkahelyem mert nincs szakmám, csak a 8 általános, mit lehet ilyenkor tenni? 21f

2014. okt. 20. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Túl kevés foglalkozást ismersz.

Tudományok, művészetek, tevékenységek közül mi érdekel?

2014. okt. 20. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Legalább egy érettségit szerezz. Nem kell hozzá szakma.
2014. okt. 20. 10:17
 3/6 A kérdező kommentje:
hát én sose voltam valami okos, nem menne nekem az érettségi se, max egy szakmát lehet el tudnék végezni ha lenne olyan ami érdekelne engem, tudomány meg művészet alatt mit értesz 1-es?
2014. okt. 20. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Menj el matematikusnak.

Szerintem elég nagy baj van a fejedben, ha még az érettségi megszerzésére sem érzed magad alkalmasnak, azért ne legyen ilyen kicsi az önbecsülésed. Amúgy az érettségi semmire sem jó, én 20 éves vagyok és tavaly szereztem az érettségit, most egy hülye OKJ-ra járok, de sima érettségivel sehol sem tudnék elhelyezkedni. Egy szakmával többre mész mint egy érettségivel, még egy gyári munkára is előbb vesznek fel egy szakmával rendelkezőt mint egy érettségivel.

Nézz körül azok között a szakmák között ahova elég a 8 általános, mert rengeteg szakma kéri a 9-10.-es bizonyítványt.

Más miatt nem legalább a papír miatt szerezz egy 2 éves szakmát, vagy vannak fizetős szakmák is (ha van rá pénzed) azok között van pár hónapos-1 éves is.

2014. okt. 20. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Most mit melózol ?
2014. nov. 4. 13:04
 6/6 A kérdező kommentje:
gyárban melózom
2014. nov. 4. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!