Magyar vagy egészségügyi szervező?
Figyelt kérdés
Most fogok felvételizni, és érdekelne, mások hogyan állnának hozzá.
Nagyon szeretnék majd később könyvszerkesztéssel foglalkozni, ám ahogy utánanéztem, magyar szakon, majd tovább mesterszakon kellene tanulnom, ami igazán nem vonz. Vagy célravezetőbb lenne elvégezni egy OKJ-s tanfolyamot? Egyáltalán mennyire keresnek ilyen irányban embereket?
A másik szak, ami érdekelne, az egészségügyi szervezőn belül az egészségturizmus szervező, erről viszont semmilyen tágabb ismeretem nincs, hogy mennyire lehet vele elhelyezkedni, és biológiából sem vagyok túl jó.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
2010. jan. 24. 15:07
1/1 anonim válasza:
Inkább az e.ü. szervező, de annak ha jól tudom 3 szakiránya is van, de ezt az egészségturizmust nem ajánlom, nem igazán lehet vele elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!