Minek tanuljak tovább? Azt se tudom mire vagyok jó, van egyáltalán haszna az életemnek?
Figyelt kérdés
Érdeklődési kör: pszichológia,biológia pl most a kedvencem a biokémia :)
Viszont nagyon nagyon szeretnék kutatni de semmi családi hátterem nincs így egyik pálya se biztos,hogy ezek alapján nekem való, szeretnék azért olyan 200-300 ezret megkeresni,mert iszonyatos dolog szegénynek lenni :( Anyám 80ezréből élünk hárman,mit válasszak,mibe kezdjek bele?
2014. okt. 17. 14:21
1/2 anonim válasza:
Ha csak az anyagi háttér hiányzik, de amúgy tehetséges vagy, akkor pályáz ösztöndíjakra! Tanulj, hogy felvegyenek államira és ne kelljen fizetned a tandíjat, illetve még emellett is vannak asszem ösztöndíjak. Az, hogy érdekel a biokémia, az egy nagyon-nagyon jó dolog, sok komoly dolgot csinálhatsz vele és jól kereshetsz majd.
2/2 anonim válasza:
Ezt most így nem értem... Ha semmi családi háttered nincs (ez eleve egy kicsit homályos megfogalmazás), az én olvasatomban nem jelent semmit. Csak egy emelt bioszt vagy kémiát kell megcsinálnod (azt meg jó ésszel, szorgalommal meg lehet), és nevezhetsz valamilyen TTK-s szakra. Ha pedig jól csinálod, bőven fogsz annyit keresni. Ha megy a matek is, akkor meg mehetsz biomérnöknek is akár, az meg pláne nem lehet. A pszichológiában viszont nem érdemes gondolkozni, sok fiatal csinálja, nem megbecsült, és nem is keresett szakma. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!