Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tegyek? Nem tudok dönteni...

Mit tegyek? Nem tudok dönteni az iskolák, szakmák között.

Figyelt kérdés
Igazából most volt egy olyan rendezvény nálunk ahol iskolák voltak.. 8.-os vagyok..mindenféle volt..és sajnos nem tudok dönteni milyen iskolába menjek..közgazdászban gondolkodtam..(kell ahhoz nagyon tudni a matekot)? vagy pedig valami más.. vagy gimnáziumba menjek-e és onnan tovább egy OKJ-s képzésre? egyáltalán nem tudom milyen szakmát válasszak.. szerintetek milyen szakmák most a jól fizetőek,ti mit dolgoztok,mennyit kerestek?

2014. okt. 17. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Közgazdászhoz nagyon kell a matek. Amúgy ha nem tudsz szakmát választani menj egy sima vagy nyelvis gimibe és utána is tudsz dönteni, hogy OKJ érettségi után vagy valamilyen egyetemi szakra mész majd késöbb.

Amúgy a legkeresetebb most az IT és a műszaki pálya, de mindekettő reálos elég sok (és nehéz) matekkal.

2014. okt. 17. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!