Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE-re mehetek diszkalkuliával?

ELTE-re mehetek diszkalkuliával?

Figyelt kérdés

Fel vagyok mentve. Egyáltalán nem megy a matek, de az ELTE-re szeretnék menni BTK-ra, romanisztika olasz. Nagyon gyorsan és könnyen tanulom a nyelveket. Ha emelt olasz érettségivel felvételizek és amúgy meglesz a kellő pont, akkor felvehetnek, akkor is ha diszes vagyok?

(Tudom, hogy a BTK-ra nem kell matek, mert humán, csak mégis úgy gondoltam, hogy megérdeklődöm, mivel nagyon szeretném az ELTE-t)

2014. okt. 15. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
Miért nem tőlük kérdezed meg ??
2014. okt. 15. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert gondolom van itt valaki, aki ELTE BTK-n van és tud segíteni.
2014. okt. 15. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy felvehetnek, nem mérnöknek készülsz. Az érettségid ugyanolyan értékű, mint mindenki másnak.
2014. okt. 15. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Olyan kéne aki BTK-s és diszalkuliás si, de nem tudom ez mennyire gyakori. Elméletileg nem probléma nyelvszakra ez, de tényleg az a legegyszerűbb ha írsz egy e-mailt és rákérdezel, biztos ami biztso. Kb. 5 perc és az hitelesebb, mint amit most ide bárki írhat.
2014. okt. 16. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Egész nyugodtan teljesen hitelesnek veheted kivételesen a gyakorikérdéseket is: egyáltalán hogy merül fel, hogy a diszkalkulia egy bölcsészkaron kizáró ok lenne? Ötéves tanulmányaid alatt csak annyiszor fogsz számmal találkozni, ahányszor valami űrlapra ráírod a diákigazolványod számát!
2014. okt. 16. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!