Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » . Hali. Idei nyolcadikosok!...

. Hali. Idei nyolcadikosok! Ti hogy tudtátok a felvételit?

Figyelt kérdés
Matek?Magyar? Hogy sikerültek? És hol laksz?:)
2010. jan. 23. 22:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

22.16-os vagyok hát igen neked jobb a humánhoz de viszont én már abban se vagyok biztos hogy ilyen eredményekkel egyáltalán behívnak szóbelizni. De azért reménykedek.

14L/Ózd

2010. jan. 24. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Szóbeli? gyerekek! Ilyen van középsulis felvételinél már?

Pedig 5 éve felvételiztem, akkor még nem volt.

2010. jan. 28. 16:18
 13/17 anonim válasza:

Azt hallottam, hogy nem kell félni, mert szinte senki nem írt matekból 50 pont felett. Szóval ha úgy érzed , hogy rosszul sikerült és elértél mondjuk 40 pontot akkor lehet meglepődsz, mert az elsők között vagy. Ezt hallottam a matek tanáromtól.

Nagyon hülyén lett megoldva.

2010. jan. 28. 16:37
 14/17 A kérdező kommentje:
szóval akkor a ponthatárok lejjebb csúsznak??
2010. jan. 28. 17:06
 15/17 anonim válasza:
Nem hiszem, csak annyi , hogy nehogy azt hidd , hogy a többiekhez képest nagyon rosszat írtál, mert mindenkinek naggyon nehéz volt. Még talán a tanároknak is. Én most fogok érettségizni és megakarták velünk iratni... Majd megnézem milyen volt.
2010. jan. 28. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Előttem jópárral lévő Ózdi, melyik suliban írtad?:D És most hova jársz?

Nekem magyar olyan 45 lesz, matek 15.

14/L Ózd

2010. jan. 29. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia az Ózdi vagyok. Végül is nem Ózdon hanem Királdon lakok csak Ózdot írtam mert azt többen ismerik. A SZIKSZI-ben írtam a központit. Most Putnokra járok a Péczelibe.
2010. febr. 6. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!