Vélemény a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Voltam már ott két versenyen,oda szeretnék továbbtanulni.Ott már ismernek,6. óta azt mondogatják,hogy várnak.De azért szeretném tudni,hogy milyenek a tanárok,mennyire nehéz a suli...MINDEN INFÓ ÉRDEKEL
(aki esetleg oda jár ahhoz lenne egy pár kérdésem)
2014. okt. 8. 19:02
1/2 anonim válasza:
Nem olyan, mint amilyennek látszik.
Beképzeltté teszik az embert, nagyképűvé. Ráadásul semmivel sem tanulnak ott többet, sőt kevesebbet. Nincs kötelező latin, filó, csak egy nyelvet tanulnak, de azt is gyengén. A matematika tananyag sem más, mint a klasszikus gimnáziumoké, csak több órában veszik át ugyanazt. Versenyekre a tanárok írják meg a pályamunkákat...
2/2 anonim válasza:
Nagyon örülök hogy nem én vagyok az egyedüli aki ezt így látja. Az ismerőseim csak "Egóképzőnek" hívják ,nem véletlenül. Tényég nem sokat tanítanak a pontos rajzolásról,csak "életművészeket" nevelnek ki akik elhiszik magukról hogy művészek de legtöbb esetben nem tudnak firkálni se. Persze ez csak a képzőművészeti szakra vonatkozik,a matekosokról nem tudok semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!