Miért féltek ennyire a központi felvételitől?
Figyelt kérdés
Később sokkal rosszabb lesz... :D2010. jan. 22. 20:40
11/15 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag bármilyenbe.
Ha nem jött össze a álmaid sulija, akkor átiratkozol.
Annyi a lényeg, hogy húzd meg az első félévet/évet...
2010. jan. 23. 15:15
12/15 anonim válasza:
tehát ha alapból, amikor még nagyjából egyenlő feltételekkel indultam a többi jelentkezővel egy osztálynyi üres helyért, és így nem sikerült bejutnom egy jobb iskolába, akkor majd később már simán megy, miközben ők már addigra lényegesen előrébb járnak (mert a gyengébb iskolában nem tanulok annyit), és már nincsen annyi üres hely? Logikailag nem áll össze.
Az idő haladtával egyre nő a hátrányod a jobb iskolába járókkal szemben, egyre nehezebb lesz ezt behozni.
13/15 anonim válasza:
Mostmár megtudom adni a helyes választ.Minden felvételizőnek(köztük nekem is) jogunk volt félni,hiszen bebizonyosult a félelmünk.Matekból nagyon nehéz volt a felvételi-ETTŐL FÉLT A TÖBBSÉG(köztük én is)..gyakorolhattam rá rengeteget,számolhattam akármennyit,nem sikerült jól megírnom:(:(
14/15 A kérdező kommentje:
Hozzánk is jöttek anno gyengébbek. Meg olyanok is, akik nem tanulták azt a tárgyat.
Osztályozó vizsga...
2010. jan. 23. 17:18
15/15 anonim válasza:
nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem hogy nehezebb. Felvételikor felvesznek ~30embert az osztályba, később oda már csak 3-4 jöhet az összes többi év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!