Tudnátok ajánlani nekem egy Magyarország területén lévő jó gimnáziumot vagy szakközépiskolát?
(Szerintem) Legjobb magyar közép sulik:
1. Szent László Gimnázium (Bp.)
2. Jedlik Ányos Gimnázium (Bp., Csepel)
3. ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium (Budapest)
4. Trefort Ágoston kéttannyelvű középiskola (Bp.)
5. Lovassy László Gimnázium (Veszprém)
Gha a nyelv a cel, azt mar nagyjabol barmelyik gimnaziumban vagy ket tannyelevu szakkozepben/gimiben meg lehet tanulni... viszomt azt dontsd el h jo gimi vagy szakkozepbe akarsz menni, mert van kulonbseg a ketto kozott. Pl jo gimi a Fazekas, de jo szakkozep a Xantus... am sztem ezek a gimik Budapesten jok a nyelvoktatasban:
Fazekas, Berzsenyi, Eotvos,Szent Istvan(kerdeses), Szent Laszlo... ezek mind kemeny gimik, szakkozepekben nem vagyok jartas sempedig kat tanitasi nyelvu gimikben. En Fazekasos vagyok, es tudom h nagyon jo ott a nyelvoktatas (is) :)
Pécsen is vannak nagyon jó gimik, Janus Pannonius Gimnázium, Leőwey Klára Gimnázium, esetleg Ciszterci rend Nagy Lajos Gimnázium,...
De mondjuk ha nyelv, akkor a Leőweynek tudom ajánlani a kéttannyelvűjét vagy a Janus nyelvszakát.
Egyébként neked tényleg mindegy, hogy melyik város?
Mégis mennyi az átlagod?
Mert a jó sulikba van felvételi
Jó szakközepek szintén vannak
Műszaki vagy milyen érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!