Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Film rendezo szeretnek lenni....

Film rendezo szeretnek lenni. Mi szukseges ehez?

Figyelt kérdés

milyen egyetem vagy fosuli es vannak direkt rendezo szakok vagy ez csak egy tantargy.

legyszi ha tudtok rolla barmit,akarmit irjatok meg.

2010. jan. 22. 10:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Egy valami kell hozzá, protekció vagy kiemelkedő tehetség. Ha ez a kettő nincs meg akkor semmi esélye az embernek, ha egyáltalán felvesznek. De mindenesetre nézz itt körül.

[link]

Én forgatókönyvíró szeretnék lenni.

2010. jan. 22. 10:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, eloszor is hibatlan helyesiras...
2010. jan. 22. 11:02
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egy valami kell hozzá, protekció vagy kiemelkedő tehetség."

a helyzet az, pár éve rájöttek, hogy a nagyon okos szülők gyerekei jellemzően nem olyan nagyon okosak és így manapság a (szülői, rokoni, ismerősi) protekció nem sokat ér.

viszont nagyon kicsi a keretlétszám, úgyhogy tehetség az kell dögivel.

a többi stimmel.

2010. jan. 22. 11:29
 4/20 anonim ***** válasza:
A kapcsolatokra inkább a képzés befejezése után van szükség. De egyébként mondták már ott felvételiztető emberek, hogy gyakorlatilag több tucat azonos képességű emberből kell a töredékét kiválasztaniuk... Szóval talán szerencse is kell hozzá.
2010. jan. 22. 13:49
 5/20 anonim ***** válasza:
52%

Az SZFE filmrendező szak felvételién nem választanak ki senkikből senkit, évek óta nem indult el a képzés. Egyébként esélytelen vagy, mivel az alapműveltség olyan alap, minthogy ruhában mész el valahova. Az alapműveltség egyik legfontosabb alappillére pedig a helyesírás. Egy mondat normális megfogalmazásáról nem is beszélve...

A közmunka nem fizet túl jól, de javaslom neked.

Ha mégis a pályán akarsz dolgozni; válasz egy okj-s tanfolyamot, de a legjobban egy külföldi képzéssel járnál. Persze előtte tanulj meg magyarul, majd a választott ország nyelvén !!!

2010. jan. 22. 14:43
 6/20 anonim ***** válasza:
65%

(Utolsó vagyok)

Ha igazán ambiciózus lennél, már régen kamerát ragadtál volna...

... szerintem.

2010. jan. 22. 14:45
 7/20 A kérdező kommentje:
honnan tudod h nem tettem ?
2010. jan. 22. 15:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, ebben van valami. Ezért jár egy pont, de tényleg hanyagold a szakmát, persze hobbi szint is létezik.
2010. jan. 22. 17:37
 9/20 anonim ***** válasza:

Viszont van egy másik járható út is. Nem kell élből rendezőnek menned. Tanulj operatőrnek, vágónak, stb. Ha nem vagy teljesen agyhalott ezekből megélsz, és mellette feltörhetsz egészen a csúcsig.

Azért sok sikert! Az erő veled van!

2010. jan. 22. 17:39
 10/20 A kérdező kommentje:
kosz de en errol az utrol kertem az infokat
2010. jan. 22. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!