Van esélyem a pszichológián?
Figyelt kérdés
Alapvetően reál beállítottságú vagyok, de a humán tárgyak se állnak messze tőlem. Nem lesz biosz érettségim, se magyar emeltem. Ezeknek ellenére van esélyem bekerülni? Illetve mennyire lesz nehéz lépést tartanom?2014. okt. 1. 17:53
1/3 anonim válasza:
Esélyed akkor van, ha van elég pontszámod. Nem olvastam semmi olyat, ami kizárná ennek a lehetőségét. Ugyanakkor az sem világos, milyen érettségivel felvételiznél.
2/3 anonim válasza:
A reál beállítottsággal sem lesz baj, vannak olyan területei a pszichológiának, ahol ezt tudod majd érvényesíteni. Biológia nélkül jöttem én is, teljesíthető, viszont nyilván kicsit több önerőre van szükség, mint azoknak, akiknek van egy alaptudásuk. Magyar emeltre semmi szükség nincsen, azonban egy tárgyból kötelező emeltezned, tudod már, ez melyik lesz? Nyelvek terén az angolra állj rá, arra szükséged lesz a szakon.
Egyébként meg egyes válaszolónak igaza van.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) angolból lesz emeltem, és matekból is lehet, hogy lesz
2014. okt. 2. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!