Van valami ezen az Educatio kiállításon amiért érdemes lenne elmenni?
Figyelt kérdés
Pl. valami információ, vagy prospektus vagy valami, ami szerepet játszik a továbbtanulásban?2010. jan. 21. 21:50
1/8 anonim válasza:
Rengeteg prospektus van, minden sulinak van standja meg ilyenek. Ha nem laksz messze, akkor hasznos lehet, sok infót tudsz gyűjteni, de szerintem órákat azért ne utazz miatta.
2/8 anonim válasza:
persze, hogy érdemes. Sok mindent megtudhasz a téged érdeklő egyetemről/szakról. Szerintem tele lesz prospektussak az egész...:)
3/8 anonim válasza:
jaja eme szempontokból érdemes.
lehet pont ott fogod eldönteni hogy melyik suliba jelentkezel... :)
4/8 anonim válasza:
ha vidéki vagy és sok idő,pénz energia lenne elmenni,akkor nem annyira éri meg...Internetről,és egyéb helyekről is tudsz tájékozódni arról ami téged érdekel.De ha gond nélkül eljutsz,akkor jókat lehet nézelődni,prospektusokat gyűjtögetni...
5/8 A kérdező kommentje:
Én már eldöntöttem, hogy hova megyek. ^^
Csak az érdekel, hogy adnak-e esetleg olyan nélkülözhetetlen infót, ami esetleg befolyásolja ak ésőbbi tanulmányaimat... :D
2010. jan. 21. 22:12
6/8 anonim válasza:
Nélkülözhetetlen infót nem adnak, max érdekességeket mondanak. Meg találkozhatsz pár ott tanuló diákkal, elmesélik milyen a főiskolás élet :D
7/8 anonim válasza:
Szerintem hasznos. Én tavaly is tavalyelőtt is voltam, és szerintem megérte. Minden intézménynek külön standja van, így elég áttekinthető. Rengeteg prospektus van a képzésekről, az suliról, a kolikról, ott tanuló hallgatóktól kérdezhetsz, és ezért ez egy kicsit olyan, mintha sok nyílt napra mennél el egyszerre. Nem utolsó sorban beszerezheted a jövő évre szükséges tollakat, poharakat, hűtőmágneseket :)
8/8 anonim válasza:
Én tavaly voltam, olyan szó-szó volt. Ha ráérsz és pesti vagy akkor ellátogathatsz, sokat nem vesztesz vele, de sokat utazni emiatt nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!