Mit gondoltok Zrínyi, Földes, Herman? (Miskolc! )
Figyelt kérdés
Leszögezném nem vagyok zseni, (kb 4,6 volt az átlagom minden év végén, szerintem ez jó, de mindegy, akkor se vagyok az a nagyon tanulós.) Úgy tudom a herman meg a földes erősebb suli, a zrínyi milyen? Tapasztalatokat, híreket mondanátok? Fontos!!! Most vagyok 8.-os de még nem nagyon tudom hova menjek, első sorba gimnáziumba akarok menni. A válaszokat előre is köszi. :)2014. szept. 29. 21:39
1/8 anonim válasza:
Én egyikbe sem járok! :'D
De azt tudom hogy a Földeshez és a Hermanhoz szorgalom is kell. Nem elegendő a jó ész.
Amúgy milyen elképzeléseid vannak, ha nem gimiben gondolkoznál? Mert a gimik után szerintem a Berzét érdemes beírni.
3/8 anonim válasza:
Van még a felsoroltakon kívül más gimi is, ahova tudsz jelentkezni, de a Zrínyibe valószínűleg felvennének
4/8 A kérdező kommentje:
2. válaszoló.
:D Igen miskolci vagyok...:D
2014. szept. 30. 20:16
5/8 anonim válasza:
A zrinyi is eleg eros suli, meg az altalanos tagozatra is kell szobeli azt olvastam a honlapon
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. okt. 17. 16:18
7/8 anonim válasza:
Földesbe jártam, nem szerettem, viszont sokan szeretik. Rengeteg múlik azon milyen tanári gárdát kapsz, mert nagyon meg lehet szívni, van pár érdekes arc ott. :)
8/8 anonim válasza:
én a Hermanba jártam, nagyon szerettem, de ha félsz tőle, akkor válaszd a Zrínyit, az jó suli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!