Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Semmilyen ötletem nincsen a...

Semmilyen ötletem nincsen a továbbtanulásról és hamarosan választás elé kerülök, tudnátok adni tippeket?

Figyelt kérdés

gimnáziumban 3. osztályos vagyok (azaz jövőre jön a 4. és az érettségi), viszonylag jól tanulok (átlagban a 4-es szint megvan).

angolból emelt szintű érettségit fogok tenni és emellett tervezek egy középfokú német nyelvvizsgát is.

érettségis tantárgyak közül egyedül a matekot szeretem és jó is vagyok belőle. (tavaly a legrosszabb jegyem 4-es volt belőle :$)

a rajzoláshoz is van tehetségem de felkészítés hiányában nem tudok rajzból érettségizni. (a közelben nincs rajztanár és az iskolai pedig sz@r!k rá)

régebben érdekelt a színészet és az informatika... mostanra azonban nem tudok választani, nincs semmi ötletem és igazság szerint néhány külső tényező teljesen elvette a kedvem mindentől...tehát szeretném ha lenne valami célom is ha már tanulok :D

tehát, azt szeretném, mint minden álmodozó fiatal: jól fizető állás ahol nem kell halálra dolgozni magam :)

mit ajánlanátok?

a válaszokat előre is köszönöm!

17/L

2014. szept. 23. 20:31
 1/3 anonim válasza:
Esetleg mérnöki vagy pénzügyi, vagy ha szeretsz és tudsz is rajzolni, kreatív vagy akkor lakberendező, belsőépítész, kertépítő. Remélem tudtam segíteni:)
2014. szept. 23. 23:33
 2/3 reptoid tudós 2 ***** válasza:
Közmunkás.
2014. szept. 24. 02:22
 3/3 anonim ***** válasza:
BCE-KTK Gazdaság -és pénzügy- matematikai elemzés
2014. okt. 5. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!