Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Létezik OKJ-s rendőrképzés az...

Létezik OKJ-s rendőrképzés az országban? Ha igen akkor mennyi idő, hol lehet rá jelentkezni és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 19:35
 1/5 czibles ***** válasza:

igen van:

[link]

[link]

2010. jan. 20. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:

az új

jelenlegi képzés itt van

[link]

2010. jan. 20. 22:04
 3/5 anonim válasza:
Az rendben van,de hol lehet ezt tanulni,én pl mellette dolgozni szeretnék...szal nekem olyan kéne aminél nem kell iskolába járni egész héten,most érettségizek.
2011. máj. 8. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne, hisz gimiben vagyok, de rendőr akarok lenni. :D
2011. szept. 20. 19:48
 5/5 anonim válasza:

Ma már szinte minden szakmát okj-és képzésben lehet csinálni (főiskolához/egyetemhez kötött képzések kivételével), pl. hegesztő, mentőápoló stb. Ilyen a rendőrképzés is: 2 éves okj-és szakma, ami után rendőr őrmester lesz a delikvens.

Egyébként nincs rendőrképzés "levelezőn", csak akkor tanulhatsz rendőrnek, ha két évig csak arra koncentrálsz (mellette max. diákmelót tudsz végezni, vagy azt sem).

4 iskolából választhatsz: adyligeti, szegedi, körmendi vagy a miskolci és csak egybe! úgy tudom ingyenes.

2011. szept. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!