Gépészmérnök--Energetikus--Vegyészmérnök. Továbbtanulás- Sürgős! (szempontok: lehetőségek? , munkahely melleti életvitel? ) Sokak válaszát várom! Bővebben lent.
Most kellett felvennem a faktokat gimnáziumban. Matek és kémia faktot választottam, de még nem késő megváltoztatni.
Matek kémia fizika mindegyik jól megy, nem ez a probléma.
A legfőbb problémáim: Magyarországon szeretnék elhelyezkedni egyetem után, egy olyan helyen ahol vannak kihívások, lehetőségek a ranglétrán való feljebbjutásra, de lenne életem a munka mellett. (A kémiába nagyon beleástam magam - viszont a munkahelyszerzésről eléggé negatív dolgokat hallottam- munkahelyhiány)
++Gépészmérnökként:BME/ Óbudai/Miskolc(Szerintetek melyik jobb?
-Az óbudai nagyon érdekelne, komolyabb munkahelyen a tanított ismeretekkel megállnám- e a helyemet? Hátrány e munkába való felvételinél, hogy nem BME?
Illetve szerintetek melyik a legjobb szakirány?(fejl. tech.-et hajtogatja mindenki.
++Energetikusként:BME
++Vegyészmérnökként:BME, b-terv:Debrecen(riogatnak gyenge a képzés)?
Akik valamelyik téren dolgoznak kérem írjanak tapasztalataikról!(lehetőségek, munka utáni szabadidő-túlhajszoltság munkán kívül?)
Szerintem is azt válaszd, ami a legjobban érdekel.
Ha nem tudsz választani, akkor a gépészetet ajánlom, azzal sok helyen el lehet helyezkedni. Én is ezt tanulom.
A BME, Bánki, Miskolc is jó, mindegyik ajánlható. A BME hátránya, hogy nagyon elméleti, viszont ha nagy terveid vannak (MSC, aztán komoly tervező, fejlesztő karrier), akkor ez ajánlott.
A Bánki és Miskolc gyakorlatiasabb, jobban felkészít a munkaerőpiacra. Aki nem feltétlen akar MSC-t is, annak ez ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!