Tanulásmódszertan?
Figyelt kérdés
A fő bajom, legalábbis arra jöttem rá mostanában, hogy nem tudok tanulni. Nem megy az, hogy leüljek az asztal mellé aztán gyakoroljam a matekot, vagy magoljam a tankönyveket.
Lehet, hogy emiatt érzem azt, hogy nincs kedvem az egészhez?
27 éves vagyok. Munka mellet csinálom, de nem igazán érzem magamban az elhivatottságot. Most váltottam iskolát is (anyagi okom miatt főleg). De már gyomoridegem van ha rágondolok, hogy mennem kell órára (kéthetente pénteken és szombaton). A lényeg, hogy emiatt úgy érzem, hogy nekem nem való a főiskola/egyetem. Megmondom őszintén nem is érdekel az amit tanulok, de attól félek, hogy ha máshová megyek, ott is hasonlóan leszek.
Gazdasági informatikát tanulok egyébként.
2014. szept. 18. 20:02
1/5 anonim válasza:
Minek tanulod, ha nem érdekel? Így nehéz. Egyébként azt sem értem, minek kellene bármit is magolnod.
2/5 anonim válasza:
Ha nem kell a papír, hagyd ott a francba. Nekem is tele a tököm már az iksolával, de kell a papír, mert a diplomámmal sajnos kitörölhetem.
3/5 A kérdező kommentje:
Neked megvan a diploma? És most is csinálsz vmilyen sulit? Tudod azt mondják mindenhol ,hogy papír nélkül nem tudok normális munkát és fizetést kapni. A franc se tudja mennyire igaz ez.
2014. szept. 19. 13:09
4/5 anonim válasza:
Van diplomám, de szart se ér (turizmus), ezért csinálok egy másik sulit (könyvelés), onnan meg kell a papír a munkához.
5/5 anonim válasza:
Bár elég régi a kérdésed, azóta talán már meg is oldódott, hátha másnak még kell: relaxapont.hu/tanulasmodszertan-etan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!