Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lány létemre érdemes lenne...

Lány létemre érdemes lenne informatika szakra menni középiskolába?

Figyelt kérdés
kitűnő vagyok végig, értem és szeretem is nagyon és érdekel is. De akiket hallom a közvetlen környezetemben hogy infó szakra mennek azok mind csak fiúk. Szerintetek érdemes lenne lányként infóra menni?

2014. szept. 17. 14:42
 1/9 A kérdező kommentje:
ó basszus bocsi rossz helyre soroltam megszokásból erre kattintottam... :/ bocs
2014. szept. 17. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vazze azt csináld, amit szeretsz. Jól lehet ám vele keresni is.
2014. szept. 17. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha ez érdekel, akkor ne tartson vissza a statisztika. :)

(+ Motiválhat az is, hogy lesz választékod... :D)

2014. szept. 17. 15:53
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) ez most nagyon elgondolkoztatott! :)
2014. szept. 17. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Érdemes, bár a mi sulinkban, az infósok a gyűjtő tagozat, ott vannak a "leghülyébbek" aki egyetemre megy majd villamosmérnök, programozó, azok általában nem onnan kerülnek ki.
2014. szept. 17. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
én is csak azt tudom mondani amit az első.
2014. szept. 18. 03:29
 7/9 Nessiex69 válasza:
Persze! Én is informatikai suliban vagyok lány, semmi gáz nincs vele, és azért néhány lány előfordul minden osztályban, bár tény, hogy elég hamar elmennek. Gondold át azért jól, hogy valóban érdekel-e, mert azért ez nem olyan mint legtöbb helyen az általános iskolás word, pp és ehhze hasonlók... Én is azért jöttem ide, mert kéttannyelvű, illetve általánosban szerettem az infót... Most pedig szenvedek, mert ez azért jóval nehezebb és szárazabb mint amire számítottam.
2014. szept. 22. 13:41
 8/9 Nessiex69 válasza:
Egyébként pedig a 20:41es enm tudom hova jár, de mi sulinkból azért kerülnek be villamosmérnök és programozó szakra... Tény, hogy hozzánk is elég könnyű bekerülni, de azért aki semmit nem tanul az ki bukik, és aki pedig rendesen tanul az viheti valamire.
2014. szept. 22. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el Környék legerősebb gimije, de itt az elit humán vagy reál vagy matektagozatos. Oda irtó nehéz bekerülni.
2014. szept. 22. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!