Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Középiskola vagy gimnázium?

Középiskola vagy gimnázium?

Figyelt kérdés
Kivalo tanulo vagyok. Minden tantargy erdekel, de foleg a tudomanyos targyak es még a tortenelem. De nem todom hogy hova tovabb?! Szakmát adó szakirányú gyengébb szakkozép isk, vagy erős, szakmát nem adó gimi. Ezek utan persze egyetem/foiskola.

2014. szept. 13. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod hova tovább, akkor gimi.
2014. szept. 13. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Tévedésben vagy: a szakközép 4 év alatt nem ad szakmát. Legfeljebb további egy vagy két év alatt. A szóhasználatod is pontatlan: a gimnázium is középiskola, tehát értelmetlen az, hogy középiskola vagy gimnázium. Végezetül: egyáltalán mi visz arra, hogy felmerüljön benned, hogy kiváló tanulóként (azért a helyesíráson még van mit tanulni: hogy előtt vessző, szakközépiskola egy szó) ne gimnáziumba készülj?
2014. szept. 13. 21:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Telefonrol irok... Es tudom hogy a szakkozepiskola egy szo,csak roviditek.. Az pedig,hogy a gimi is kozepsuli igaz. Csak mivel (telorol irok) ezert nem akartam az ujjaimat elfarasztani.... De kerlek ne offoljatok!!!! Elkepzeles: ha szakkozep akkor muszaki bagy vegyi,ha gimi akkoe elit ha felvesznek.jelyesirasert meg1x bocsi (szemét gombok)
2014. szept. 13. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Erős matekos/természettudományos gimnázium. Jobb alap az egyetemre, mint némi szakmai alap képzés.
2014. szept. 14. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mi akarsz lenni illetve tovább akarsz tanulni akkor egy erős gimi.
2014. szept. 14. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!