MA (mester) képzésről hol lehet találni vmi használható adatot? Pl pontszémítás h van, hány embert vesznek fel, stb. Felvi.hu-n semmi nomrálisat nem találtam
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 19:04
1/1 anonim válasza:
Pedig a felvi.hu-n vannak ilyen infók engem a múltkor rendesen fel is idegesített hogy alapképzést kerestem és csak mesterképzésről találtam infókat.
A pontszámítás az alapdiplomád jegyéből fog alakulni, pontosabbat nem tudok mert nem vagyok benne, de a felvi-n cikkekben le volt vezetve.
Az intézmények honlapján is találsz ilyen információkat. Bár a legtöbb a keresztjelentkezési időszakban volt amik februárban indultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!