Most kezdtem a 11. évfolyamot és anglisztikára szeretnék menni. Tudnátok nekem adni egy kis infót, hogy milyen is?
Figyelt kérdés
Ja és elég ha emeltezem angolból, ugye nem kell egy másik idegen nyelvből érettségiznem?2014. szept. 6. 14:19
1/4 anonim válasza:
Elég az emelt angol, angol kulturát, nyelvtant, országismeretet tanítanak temrmészetesen angolul, tehát nem magát a nyelvet.
Jó, ha tudod, hogy ez alapszak csak és ha esetleg tanár szeretnél lenni később, ezzel már nem lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék tanár lenni. :) Tulajdonképpen el lehet helyeszkedni egy ilyen diplomával? Jó mondjuk manapság elég nehéz...
2014. szept. 7. 17:19
3/4 anonim válasza:
Én az ELTÉ-n vagyok harmadéves anglisztikán és itt tudsz specializálódni, például média, business, újságírás, úgyhogy ilyen diplomával valószínűleg elég jó eséllyel indulsz.
4/4 A kérdező kommentje:
és nem tudjátok, hogy a debreceni egyetemen lehet-e így specializálódni?
2014. szept. 10. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!