Mit gondoltok mi a véleményetek a :Székesfehérvári Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál Tagintézményről?
Figyelt kérdés
Ez az iskola tetszik nekem legjobban és a Környezetvédelem szakra mennék.Milyen a közösség a tanárok az osztályok , miért érdemes odamenni ,sok a fiú vagy a lány ?
Válaszokat előre is nagyon köszönöm :)
2014. szept. 5. 20:23
1/4 anonim válasza:
Remélem még nem késő. Én 2 éve járok oda (most vagyok 9-es, tavaly 0-os voltam). Én egy nagyon jó osztályt fogtam ki, szerencsére. Tanárok szerintem jók. Lányok sokan vannak (az egészségügyi szak miatt), de fiúk is akadnak. Ha van még valami, amiben segíthetek, írj nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Mindig irigyeltem a Bugátos kolisokat, akiknek csak le kellett liftezni és kilépni az ajtón és már ott is voltak a suliban :((
3/4 anonim válasza:
Én is szeretnek kerdezni. Azt szeretnem megtudni hogy kb milyen átlag kell hozza hogy bekerulj ? A valaszt elore is koszonom.
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok, én 4-es körüli átlaggal kerültem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!