Gazdasági szakok teljesítése jó matektudás nélkül lehetetlen?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok valami zseni matekból, eddig mindig 3-mas, jó esetben 4-es voltam belőle, talán ez a tanárnak is köszönhető (nem jó értelemben). Gondolkozom rajta, hogy érettségi után elmegyek valamilyen gazdasági szakra, de nem tudom hogy az mennyire matek centrikus? Amugy ami még szóba jött az a jog, mivel töriből jó vagyok, de nem hiszem hogy az menne, meg a ponthatár is nagyon magas. Műszaki pálya szóba se jött a gyér matek miatt ugye...2014. szept. 4. 15:11
1/2 anonim válasza:
Gazdaságon is nagyon sok a matek.Egy biztos alap nélkül könnyen ki lehet bukni.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát akkor az baj.....szinte nincs is hova mennem a jogon kivűl, bölcsészkar ki van zárva..
2014. szept. 4. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!