Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Véleményetek logisztikai...

Véleményetek logisztikai ügyintézőröl?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
nagy szar..biztos nem kezdeném el mégegyszer.az a baj hogy nemtudsz vele sehova elmenni ahova felis vennének. Akkor van esélyed ha irodai munkát akarsz végezni majd később, jól kell beszélned 1 nyelvet legalább,nem árt ha szereted a matekot, és ami kell hogy érdekeljen is tényleg.
2010. jan. 17. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Én idén fogok belőle szakvizsgázni. 2éves,Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző szakos vagyok.

Szerintem el lehet vele később helyezkedni. nagyon sok céghez kell egy ember aki a szállítmányozást, beszerést,fuvaroztatást végzi. Akár postán,akár tesco,vagy valami fuvarozással kapcsolatos cég,stb.. ahol szállításról van szó,legyen az gyümölcs,hús,bútor,fa...

Ahol nyáron voltam szakmai gyakorlaton azt mondták hogy fontos egy logisztikusnál hogy beszéljen angolul,vagy németül,mert a külföldi partnerekhez nem árt.

Tantárgyakról annyit hogy amivel én megszenvedtem az a számvitel-könyvelés és erre épülők,pl.gazdasági elemzés. :S Remélem következő félévben már nem lesz hasonló. Amúgy nem tudom milyen matekról beszél az előző, ezen kívül nem nagyon fedezek fel más matekot. Igaz voltak elég furcsa nevű tantárgyaim:makrópénzügy,nemzetközi pénzügyek, külkereskedelmi ügyletek,de ezek se számolásból állnak...elvéte max 2. de setöbb. Nálunk a suliban most nagyon sok új logisztikust vettek fel.

Most valahogy a szakdogát kellene összehozni,kidolgozni de ezt meg nagyon nem vágom,hogy kellene nekiállni. Sajna az iskolában mindenki tojik rá,oldjuk meg egyedül,stb. (első nem tudnál segíteni?,valami szakdoga mintával,összeállítással?) :D

Te kedves kérdező most akarod kezdeni?

2010. jan. 17. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
10%

Mint tanulmány, kamu képzés..

Munkának meg borzalmas...

Egy tolószékes félülye is képes elátni ezt a munkát, mert ész nem kell hozzá...

Össze kell hányni a menetrendet aztán baszogatnia sofőröket hogy miért késtek már ennyit megint, a főnöknek meg magyarázkodni kávét főzni és kinyalni a seggét...

2010. jan. 18. 01:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg logisztikai ügyintézőként dolgozom, viszont szakmám szerint gazdasági statisztikus vagyok. Nekem a raktározással és szállítólevelek ügyintézésével kell foglalkoznom, nem mondom, hogy nehéz munkakör, de precizitás, kitartás és nagy tűrőképesség kell hozzá. A raktározás részével rengeteg probléma van, a szállítólevelezés pedig inkább egyhangú, monoton, és sok odafigyelést igényel. Birka türelem kell, ha ilyen helyen akarsz dolgozni.
2010. márc. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!