Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Informatikával kapcsolatos...

Informatikával kapcsolatos tanfolyam / képzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Végeztem az iskolával 12 osztályt végeztem el szóval lett egy szakmám de érettségim nincs mert nem azt kezdtem először viszont a szakmát amit megcsináltam nem igazán hozzám való, ezért kérdésem az lenne hogy ti tudtok Miskolcon induló informatikával kapcsolatos képzéseket / tanfolyamokat akár fizetős akár nem olyan számára aki nem rendelkezik éretségivel ? Amiket én találtam ( Szoftverfejlesztő, Webprogramozó stb. ) mind éretségihez vannak kötve, ecdl vizsgám is van igaz semmit nem ér de nem értem miért van érettségihez kötve sehol nincs rá lehetőség esetleg fizetős képzésben hogy valami ilyesmire jelentkezzem érettségi nélkül Miskolcon ?

2014. szept. 2. 16:50
 1/2 Drone007 válasza:

Nem akarok bunkó lenni, de szerezz érettségit. Enélkül az egyszerű kis papír nélkül szellemi munkára alkalmatlannak fognak tartani mindenhol. Megkerülhetetlen.

Vagy autodidakta módon képzed, fejleszted magad, és szabadúszó programozóként tengődsz. Ami elég rázós dolog, mert ahhoz, hogy tényleg jól keress vele iszonyat jónak kell lenned, amit autodidakta módon baromi nehéz összehozni. Ergo jobban jársz, ha ráfekszel az érettségi megszerzésére.

2014. szept. 3. 09:44
 2/2 bettah1991 válasza:
22%
Szia! Én az OKJ tanfolyamokat ajánlanám neked, azon belül az informatikai ágazatot, mivel nem szükséges érettségi bizonyítvány ahhoz, hogy elvégezd. Nagyon könnyen el tudsz helyezkedni, illetve elég jól lehet vele keresni! Sok sikert kívánok hozzá!
2014. szept. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!