Békéscsabai közgé! Vélemények?
Figyelt kérdés
Érdemes oda menni? Nehéz iskola? Hány ponttal lehet még bejutni?
Ha a magyar turisztikára megyek akkor tanulhatok angolt meg spanyolt is? Tanárok jófejek? A közösség is jó?:))
Köszönöm előre is a válaszokat!
2014. aug. 30. 08:17
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok Közgés,de nagyon sok volt osztálytársam,ismerősöm odajár,olyanok is,akikkel ma is tartom a kapcsolatot,szóval tudok mesélni.:D Népszerű suli az biztos,de nem nehéz.A bejutási ráta mindig más,bár egyre nehezebb bekerülni,főleg a magyar turisztikára,mert az a legnépszerűbb szak.:) Tanulhatsz igen.:) Ahova te szeretnél menni,olyan 4.3-4-es átlag kell,egy közepes(50-60 pontos)központival,és egy elég jó(30)pontos szóbelivel.Azzal bent vagy.Közösség változó,ide felvesznek kevésbé "értelmes" gyerekeket is,szóval lehet,hogy hülyékkel kerülsz össze.:) Tanárokat nem tudom,szerintem változó,mint minden máshol.Ha van kérdésed,írj! :)
2/10 A kérdező kommentje:
melyik szakon tanulhatok egyszerre
angolt és spanyolt is?:)
2014. szept. 7. 20:45
3/10 anonim válasza:
A két tanítási nyelvű tuisztikán,ahova B1 bemenetű angol tudás kell.:)
4/10 A kérdező kommentje:
És más szakon nem? Ahova nem kell felvételi.:(
2014. szept. 8. 18:03
5/10 anonim válasza:
Más szakon nem lehet spanyolt tanulni,csak ott.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) azért félek a felvételitől meg a szóbelitol.:(
2014. szept. 9. 19:47
7/10 anonim válasza:
érdemes ide jönni! én is oda járok. engem 4,6tal vettek fel és sztem azért nem könnyű főleg a közgazdaság tantárgy főleg ha olyan tanárhoz kerülsz
8/10 A kérdező kommentje:
Szerinted felvesznek a magyar rurisztikára 46 hozott ponttal?
2015. jan. 24. 21:08
9/10 anonim válasza:
50 a max. ugye? Szerintem van esélyed.A központid milyen lett?
10/10 A kérdező kommentje:
Igen,az 50-ből.:) nem írtam felvételit.
2015. jan. 25. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!