Mennyi pénz kell a fogorvosi egyetemhez?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy hiába vesznek fel az államilag támogatottra, akkor is nagyon sok pénzbe kerül az egyetem (az alap költségek mellett pl.: kollégium v. albérlet stb.)2010. jan. 16. 16:19
1/4 anonim válasza:
Ne legyél fogorvos, gondolj bele az a sok büdösszájú ember.
2/4 anonim válasza:
ennyi erővel ezt bármelyik más egyetemről is el lehet mondani
3/4 anonim válasza:
hát anatómia atlasz 50ezer meg ilyen apróságok, és akkor ez csak egy könyv, könyvtárból beszerezni esélyed sincs.
4/4 anonim válasza:
Tény h drága:)
Bár én általános orvosira járok, de pl anatómia atlaszt fogorvosisoknak is be kell szerezni.
Az nekünk akciósan 35 ezer forint volt...de mi pl (Szegeden) kapunk tankönyvtámogatást. Az pedig elég nagy tévedés, h könyvtárból esélytelen...simán ki lehet kölcsönözni onnan is...vagy használtan megvenni:)
A koli nem tudom mennyibe kerül, az albérlet meg városfüggő. Nyilván Pesten sokkal drágább, mint vidéken.
Emellett még kell pl bérlet közlekedésre, mert orvosi csak nagyobb városokban van. Az is pár ezer forint....(Szegeden a diákok kapnak ...csak h fényezzem kicsit a sulit:D:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!