Minek\Kinek tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem tudom minek\kinek tanuljak tovább.Ami most tervbe van az a rendőrség\vám és pénzügyőrség,de ahogy egyre több infó-t szerzek ezekről,annál jobban megy el a kedvem.Nem tudom minek lennék jó.Hogy tudnám meg hogy merre tovább?Tantárgyakból a Töri és az Angol nyelv ami közel áll hozzám.A 11-es átlagom kereken 4 egész volt.Bármi tippet szívesen fogadnék Tőletek,hogy hogy s mint legyen.Teljesen tanácstalan vagyok,főleg ha a fent megemlített 2 irányt nem vesszük figyelembe.Köszönöm!2014. aug. 26. 20:15
1/10 anonim válasza:
Történész, idegenvezető esetleg
2/10 anonim válasza:
Ha csak ennyit nézek, én sem tudom, mit kellene csinálnod.
3/10 anonim válasza:
Felvi.hu-n vannak tesztek, tölts ki néhányat. Meg olvasgasd a szakleírásokat.
4/10 anonim válasza:
Ennyi infóból mit vársz tőlünk?
Vegyél részt egy karrier-tanácsadáson!
5/10 anonim válasza:
Tölts ki teszteket, nézegesd pl. a milegyek.hu-t, nem tudom mi az érdeklödési köröd, úgyhogy jobbat nem tudok.:-/
6/10 A kérdező kommentje:
Hát így hirtelen nem tudom mire lenne szükségetek.Mit írjak le?
2014. aug. 26. 23:29
7/10 anonim válasza:
Milyen tantárgyakat szeretsz?
Milyen beálítottságú vagy?
És a többi...
8/10 A kérdező kommentje:
Töri,angol amit szeretek.A töri könnyen és egyszerűen tanulom,meg akár egyszeri olvasás,elmondás után is megjegyzem.Az angol-t pedig szeretem tanulni,szeretek angolul beszélgetni,az angol szavakat,kiejtést gyakorolni.Érdekel,hamar meglátom benne a logikát.A tesit is szeretem,mert sportolni is szeretek.Járok kondiba.A beállítottság,hát azt nem igazán tudom megmondani.A Matekot,fizikát nem nagyon szívlelem.A tudományok inkább érdekelnek.Még valami amit kihagytam ? :)
2014. aug. 27. 10:32
10/10 anonim válasza:
Mondjuk a matek meg a fizika eléggé tudománynak számítanak. A történelemhez képest például mindenképpen, ami lényegében arról szól, hogy ki hentelt le több embert, és ezt hogyan kommunikálta később (illetve hogyan hentelte le azokat, akik máshogy gondolták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!