Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdasági informatikus szakról...

Gazdasági informatikus szakról mi a véleményetek, ki mit tud róla?

Figyelt kérdés
matek mennyire játszik nagy szerepet? Informatika nehéz?
2010. jan. 15. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:

két kérdésedre válaszolva: nagyon igen és nagyon nagyon igen:D

nem tudom láttad-e de ez a gazdasági karon belül van, de informatikai diplomát kapsz érte

2010. jan. 15. 21:56
 2/7 anonim válasza:

Szegeden a természettudományi karral van összevonva.

és matek durva ,informatika durva .

ha jó vagy matekból de nagyon és programozás megy akkor nem lesz bajod ,amúgy szívás.

lakótársam gazdinfós és csak szenved vele ,,,

2010. jan. 15. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:

előzőnek:

"ha jó vagy matekból és programozásból menni fog"

még így sem nagyon, én jó voltam gimiben matekból emelt érettségim is elég jó lett, és itt szenvedek vele nem kicsit.

2010. jan. 15. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
hát én csak sima infós vagyok, emelten 90%ot írtam, matekból, infóból emelten 95%ot és majd meg pusztulok itt, peidg én már tudtam programozni előtte, informatika kar nagy szívás, 90%matek!!!
2010. jan. 16. 10:26
 5/7 A kérdező kommentje:
úristen... :D köszi a válaszokat!
2010. jan. 16. 18:10
 6/7 anonim válasza:

akkor bocsi :D

szóval sztem szívás aki elvégzi az meg nagyon jól fog keresni az is tutkó :D

2010. jan. 16. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

én meg úgy mentem oda, hogy nem tudtam programozni. mit mondjak.. kész szenvedés volt, voltak álmatlan éjszakáim:D

de már harmadéves vagyok, szóval úgymond "belerázódtam" a dolgokba, de az elején nagyon figyelj a dolgokra, mert elég sokan kezdtük és mára már kb. negyedannyian vagyunk.

és tényleg piacképes diplomát kapsz, talán megmerem kockáztatni, hogy sima alapszakos diplomával is eltudsz majd helyezkedni. sok sikert, ha nekem sikerült neked is menni fog:D

2010. jan. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!