Milyen szakmát válasszak ami ér is valamit OKJ-ben?
Figyelt kérdés
Nem ebből a listából!
Érettségi után szakmát szeretnék tanulni. Egyetemhez,főiskolához hülye vagyok és minél kevesebb idő alatt szeretnék végezni.
Már rengetek oldalt és véleményt végignéztem ,de még nem sikerült olyan szakmát találnom, ami hozzám közel áll és van is esély vele munkát találni.
Fizikai munka is szóba jöhet, csak éppen nem vagyok egy erős testalkatú emberke. Viszont az egész nap gép előtt ülős meg programozós dolgok se tetszenek.
A kézügyességem,kreativitásom és kommunikációs képességem jó.
2014. aug. 23. 12:21
11/12 anonim válasza:
SZerintem a kereskedői neked ideális lenne - én azt szeretném a közeljövőben elkezdeni a számalknál. Kreativitás, kommunikációs készség tuti kell hozzá, és nem egy monoton gép előtt ülős meló (persze nyilván találsz olyan helyet is, de miért keresnél? :))
12/12 anonim válasza:
Írtad, hogy kreatív vagy, ezt kamatoztathatnád valamilyen művészeti képzésen, mondjuk kiadványszerkesztőként vagy festőként, esetleg lehetsz grafikus. Irodai asszisztensként a problémamegoldó képességet se jön rosszul. Én a helyedben olyan képzést választanék, amit élvezek is, a leírtak alapján szerintem ezek tetszenének neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!