Az érettségi eredményem mit árul el rólam?
Magyar 66% (4)
Történelem 60% (4)
Földrajz 50% (3)
Matek 32% (2)
Német 25% (2)
Persze ezen még lehet javítani, de mindettől függetlenül szerintetek ez milyen eredmény?
Nagyon rossz...
A két legjobb eredményed duplázásával sem éred el az idei minimumot egyetemre és ha minden igaz jövőre tovább emelik a határt.
Igazából jó lenne tudni, hogy közép vagy emelt érettségit tettél az egyes tantárgyakból, de a jegyekből ítélve mindegyik középszintű.
Egyébként a magyar és a töri elmegy, a föci jobban is sikerülhetett volna egy kis készüléssel. A matekot elfogadom, nem mindenkinek megy. De a német katasztrofális. Ha azt a nyelvet választottad érettségi tantárgynak, ami jobban megy, akkor ez szörnyű eredmény. Legalább egy nyelvet tanulj meg normálisan! Ez még egy alapfokú nyelvvizsga szintél is alacsonyabb.
Amúgy már egyszer kiírtad a kérdést, nem lesz más a válaszolók véleménye..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Azt, hogy lusta vagy. Nekem ennél is rosszabb lett, sokkal. Múlt évben viszont eldöntöttem, hogy fősuliba akarok menni és újraérettségiztem matekból és angolból.
Matekom eredeti: 28%, most 93%, angol eredeti: 26%, most 91%. Most kezdek szeptemberben fősulin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!