Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnatok irni olyan iskolakat,...

Tudnatok irni olyan iskolakat, ahol lehetoseg van erre?

Figyelt kérdés
2evvel,ezelott elvegeztem a 10.osztalyt..Utana volt lehetosegem fel evre kimenni dolgozni,es nyelvet tanulni Olaszorszagba,es fel evre Angliaba...Szinte az osszes penzt felretettem(amit tudtam)h kinnt tudjak majd egyetemre jarni..De egyenlore le kell erettsegiznem,es ezt otthon szeretnem,de mellette dolgoznek is,hogy tudjak meg felrerakni...mert kinnt 1eveig csak az egyetemre szeretnem koncentralni,es utana elkezdeni melozni..:)Legalabbis ez az almom...Van olyan iskola(Bp.-en vagy kozeleben),ahol van lehetoseg arra,h 1ev alatt lerakjam a 11/12.evemet,erettsegivel a vegen?Lehetoleg esti/hetvegi vagy delutani iskolak,h tudjak kozben dolgozni...Ha van irjatok le kerlek,nagyon fontos nekem!:)A nyelvvizsgaim megvannak avval mar "nincs gond"(19eves vagyok).

2014. aug. 19. 13:03
 1/1 anonim ***** válasza:
[link] Siess!
2014. aug. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!