Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Afrikakutató szeretnék lenni!...

Afrikakutató szeretnék lenni! Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Milyen szakirányban kell tovább tanulnom, és utána milyen lehetőségek vannak? Valaki tudna erről konkrét felvilágosítást adni?
2010. jan. 14. 19:52
 1/5 anonim válasza:

Nem hiszed el, de az én nénikém végzettsége Afrika kutató. Nem akarok hazudni, de ha jól emlékszem mit mondott, de max egy pár ember foglalkozik az országban ezzel. Azt tudom hogy nagyon sokáig tanúlt egytemen meg ilyesmi, RENGETEGET tanúlt...

Küldök nekem egy privi e-mailt, és ha akarod utána járok neked a dolgoknak...

2010. jan. 14. 20:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szépen köszönöm:)
2010. jan. 14. 20:35
 3/5 A kérdező kommentje:
A tanulással nekem nem lesz gond. Ez az álmom, ezzel szeretném eltölteni az életem. Tanulok bármennyit, ha ez kell, pluszban szeretek is tanulni:)
2010. jan. 14. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
kulturális antropológia szak, aztán afrikára szakosodsz..
2010. jan. 15. 23:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. jan. 16. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!