Könnyűipari mérnök szakos hallgató vagyok, valamilyen ingyenes képzést szeretnék elvégezni az egyetem mellett, szerintetek mit lenne érdemes?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem tudná ilyen szakirányok vannak a szakomon: Csomagoló és papírgyártó, Kreatív technológiák (Textil, bőr) Minőségirányítási rendszerfejlesztő, Nyomda és média2014. aug. 18. 17:17
1/7 pokiloki válasza:
Hát ha FSZ -re mennél akkor egy HR menedzsert választanék , mert az minden diplomához nagyon hasznos , főleg ha multiba mész. Mivel a szakod egy igen gyenge ,, büfészak,, ezért én szerintem még tán egy könyvelőit vagy pénzügyi-t gondolok el neked. De nagyon jó ötlet lenne erre szerintem a Munkavédelmi technikus vagy a tűzvédelmi technikus , mivel ez minden céghez kell.
2/7 anonim válasza:
Utolsó kettőt ma megoldják dolgozókkal kamura, arra embert nem vesznek fel. Mi érdekel 21 éves kor alatt az első OKJ ingyenes tehát másra is mehetsz ha ez alatt vagy.
3/7 pokiloki válasza:
Első vagyok. Igen magában nem vesznek fel azért embert, de őt se főállásba annak vennék fel. És hát az a havi mellékes 20-25 e Ft amit kapna a 2 plusz OKJ- ért azért az is évente 250-300e Ft. AZért az se semmi. Már az első évben visszajön a képzés ára. És ha az mondod h hülyeség akkor lenne letenni akk azt mondom h ha kijönne a kis büntetőszerv akkor majd pislogna minden cég hogyha csak ,,dolgozokkal,, oldja meg a tűz és munka biztonsági előírásokat :D .
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 23. 20:11
5/7 anonim válasza:
# 3/4
Jaj de álomvilágban élsz te még.
6/7 pokiloki válasza:
Kedves negyedig. Nem tudom h neked mi az állásod , de nem egy nevet tudok neked mondani a multicégen belül aki ennyivel többet keres ugyanabban a beosztásban. Ugyanis lehet h állomvilágban élek de talán azt is tudhatnád ha már dolgozol h mondjuk a munkavédelmi előírásoknak megfelelő környezetet egy érettségivel rendelkező betanított munkás nem végezheti el. Ez igaz a tűzvédelemre is. Persze az már egy másik dolog h kisebb cégek ezt hogy oldják meg , de megnézném hogyha nálatok milyen biztonsági előintézkedéseket tettek a ,, betanított,, emberek :D
7/7 anonim válasza:
Utolsó gyárba nem csak betanított emberek hanem szakmunkás és technikus is dolgozik. Technikus feladata erre egy embert nem vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!