én egy 20 éves lány vagyok! 18 évessen ott kellett hagynom az iskolá sikeres esti éretségi tanfolyam után, van esélyem el menni egyetemre? T!
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 13:54
2/5 A kérdező kommentje:
telefonról vagyok,sok mindent nem enged,vagy nem engedélyezi amit szeretnék
2014. aug. 18. 14:20
3/5 pokiloki válasza:
NA bumm megint ez a helyesírásos zabla :D. Nekem a érettségin levonták a 15 pontot helyesírásra és mégsem vagyok hülye, Sőt van olyan nem 1 barátom akinek igen sok pontot vontak meg tőle , de BUMMM egyik éppen építészmérnökin 5.évét kezdi másik meg orvosin van. XD. És a kérdezőnek az válaszolom h igen , de nem tudom milyen lett a érets. eredményed. Ha kell segítség privátban irj mert nem keresek visza a kérdésekben.
4/5 anonim válasza:
Ha te hiszel magadban, és a pontszámod is megvan, akkor igen, van esélyed.
5/5 anonim válasza:
Okostelefonnak hülye gazda... Persze, nem engedi, hogy helyesen írj le szavakat, magától duplázza meg a betűket ott ahol, nem kellene és magától vesz el betűket olyan helyről, ahol duplán kellene szerepelniük.
Pokiloki nevű felhasználónak is gratulálni tudok, jól átjött az értelmi színvonala.
Kérdésre válaszolva: igen, van esélyed egyetemre menni, ajánlom a felvi.hu oldalt, ahol tudsz tájékozódni felvételi követelményekkel kapcsolatban. Ha megvannak a követelmények, elég pontod van, akkor mehetsz egyetemre, ott nincs korhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!