Van esélyem valamire is?

Figyelt kérdés
Diszkalkuliás vagyok. Fel vagyok mentve matekból magyarul. És észrevettem hogy nálam óvodában nem fejlesztettek ki valamiket. Milyen fősuli van ahol ez nem hártány?
2010. jan. 14. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, és te is meg tudnád tanulni, ha nem úgy állnának hozzá, hogy egyből felmentést. Papírod van róla, hogy hülye, lusta segg vagy? Ez érdem, ezt kell sajnálni, tolerálni?

Előző voltam.

2010. jan. 19. 22:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Meg se tudnám tanulni, azért van felmentés, de ha nem értesz hozzá, minek jártatod a szád??? Azt se tudod mi ez meg semmit se tudsz róla, ez világosan látszik. Akkor fogd be a pofád!
2010. jan. 20. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:

"És észrevettem hogy nálam óvodában nem fejlesztettek ki valamiket."

Te mi a f.aszt tudsz te béna se.ggfej? :DDDD A saját gyökérségedet akarod másra hárítani te lusta szánalom.

2010. jan. 20. 21:53
 14/14 anonim válasza:

Hát mindenkinek gratulálok.

Ennél primitívebb dolgot már rég nem láttam.

Igen,hagyják békén a diszkalkuliásokat a matekkal ha nem tudja egyszerűen megtanulni!Nem szabad az embert olyannal foglalkoztatni amit egyáltalán nem képes értelmezni!Jó igen vannak enyhébb fokozatai,de ha megállapították nála a diszkalkuliát,egyszerűen nem lesz soha olyan a számolókészsége mint az átlagé.Mindenkinek azzal kell foglalkoznia amihez ért.Már nem a kommunizmusban vagyunk.Dolgozzáldolgozzáldolgozzál...mindenbőljónakkellennedmindenbőljónakkellenned...lustalustalusta ha nem foglalkozik azzal amihez f*szt sem ért!Óóóó én jó vagyok rajzból,töriből,és irodalomból,de ha nem tanulok jogot és megyek politikusnak(amihez lófaszt sem értek)egy lusta disznó vagyok aki nem érdemli meg az életet!

2010. márc. 13. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!