Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Potfelvetelin a Pázmányon ki...

Potfelvetelin a Pázmányon ki jelölt igazságügyi igazgatásit?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem tök mindegy? Azzal, hogy ide írják, hogy én, meg én, attól nem leszel előrébb. Úgyis meg fogsz ismerni mindenkit. Az ilyen barom kérdések csak a helyet veszik el a normális kérdések elől, amikre bezzeg nem válaszolnak. Ez az oldal azért van, hogy normális kérdést tegyenek fel. Ott a csoporttásrs kereső alkalmazás, ott keresd a csoporttársaidat, eddig mindenki megtalálta ott!
2014. aug. 15. 10:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Miből gondolod azt, hogy azért kérdeztem, hogy ismerkedjek?

ha tudni szeretnéd azért kérdeztem, mert összesen 46 szabad hely maradt és tudni szerettem volna , hogy egyáltalán rajtam kívül jelentkezette még valaki..

Egyébként meg ha legközelebb nem a kérdésre válaszolnál,hagyd a fenebe ;)

2014. aug. 15. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Akkor fogalmazd már normálisan a kérdést, legyél olyan kedves, mert tudod magyarázatot is lehet hozzá fűzni, és úgy már értelmes lesz. Elárulom neked, hogy így csak erre lehet következtetni, hogy ezért kérdezed, de azt is elárulom, hogy még így is várnak ennél értelmesebb kérdések válaszra az oldalon.
2014. aug. 15. 10:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Legyél kedves és ne adja nekem tanácsokat.

Ha valaki bejelölte, akkor az vagy megírja vagy nem..

Nem tudom mit vagy így kiakadva.. Ha nem érint ne foglalkozz vele :D

Ez már vicc ember.. Ennyire unatkozol?

2014. aug. 15. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy nekem három normális kélrdésemre csesztek válaszolni, ez meg egy értelmetlen sz.r kérdés, amiből semmi hasznod, ha megtudod a választ, csak olyan jellegű, mintha azt kérdeznéd, hogy "laknak Budapesten?" És az ilyen kérdések a helyet veszik csak el a normálisak elől. A vicc az ez.
2014. aug. 15. 10:42
 6/7 A kérdező kommentje:
agyvérzést ne kapj..
2014. aug. 15. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
linkelj. majd én válaszolok :)
2014. aug. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!