Emberi erőforrások vagy pszichológia szakon tanuljak?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek, és lehet külföldön mennék egyetemre. Igaz, angolul még csak középszinten tudok, de úgyis kint tanulja meg a nyelvet az ember igazán.
Nem tudom melyik szakra menjek, HR vagy pszicho.
Személy szerint a pszichológiához több érzékem van, jobban érdekel, mint bármi más, de a HR-ről jobbakat hallottam. Engem nagyon érdekelne, hogy egy nagyobb vállalat humán osztályára kerüljek be, oda HR szakkal nagyobb az esély, hogy felvesznek, mint pszichóval, azt olvastam. A pszichológiát nem magán emberként, hanem egy vállalatnál szeretném kamatoztatni.
Az is előny lenne, ha kevesebbet kellene egyetemre járni.
És hogy melyik keres többet külföldön. Vagy itthon esetleg.
#egyetem #tanulás #külföld #pszichológus #közoktatás #pszichológia #HR #emberi erőforrás #Human Resources
2014. aug. 13. 23:37
1/1 anonim válasza:
nos,én magam ugyan még nemigazán vagyok túlságosan "felnőtt",de azt tanácsolom,hogy azt tanuld ami közel áll a szívedhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!