Milyen iskolába jelentkezzek általános Iskola után ha Építészmérnök akarok lenni?
Figyelt kérdés
Ha lehet Tolna megyébe de lehet mindenhol mondani és hova vesznek fel olyan Fizika 4-5 Matek:5 Kémia:4-5 Rajz:5
Általános iskolába ilyenek az eredményeim.Milyen középiskolába?Utánna milyen egyetemre?
2010. jan. 13. 19:10
1/5 anonim válasza:
Ezt minden nap megkérdezi valaki:)
Menj egy sima gimibe, főleg matek, fizika tagozatos lenne neked jó. Közben tanulj rajzolni, akár különtanárnál is, mert az egyetemen rajz alkalmassági vizsga van a felvételihez, ami nagyon nehéz.
Utána leérettségizel, és jelentkezel a BME-re az építészmérnöki karra.
2/5 anonim válasza:
Első vagyok
Nem baj, ha nem matekos kifejezetten a suli, csak legyen erős. Utcsó 2 évben úgyis fakultálhatsz 2 tárgyból, ráérsz akkor is felvenni a matekot :)
3/5 anonim válasza:
matek matek matek!!! rajz rajz rajz!!! ezekre gyúrj rá.
4/5 anonim válasza:
Én 5-ös vagyok metekból,rajzból.De nemtudom hogy hová menjek továbbtanulni valaki segítene nekem is?
5/5 anonim válasza:
Ja és én is építészmérnök szeretnék lenni,vagyis mivel jó vagyok matekból meg rajzból ez lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!