Hogy működik ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elszerertnék kezdeni egy OKJS-s úszómesteri tanfolyamat. Én most jelenleg aktív hallgatója vagyok az egyetememnek , de közbe , ha letennék egy ilyet ami az első lenne akkor végül is nekem ingyen lenne függetlenül attól hogy egyetemre járok?2014. aug. 6. 20:50
2/3 anonim válasza:
NEM AZÉRT MERT EGYETEMRE JÁRSZ, semmi de semmi köze hozzá. Lehet egyetemre járni és ingyenes okj képzésre egyszerre, sem sem tiltja.
Viszont csak az iskolarendszerű okj képzések ingyenesek, a tanfolyami rendszerűek nem. Az uszodamester okj meg csak tanfolyami rendszerben indítható képzés, ergo..a van szakmád ha nincs, ha egyetemre jársz ha nem akkor is csak ha kifizeted akkor tudsz ilyen végzettséget szerezni.
itt a hivatalok leírás: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. aug. 7. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!