Hogy lehet otthon megtanulni gyors-gépírni?
Figyelt kérdés
Létezik hozzá valamilyen ingyenesen letölthető program? Vagy jobb könyvből megtanulni?2010. jan. 12. 16:16
1/4 anonim válasza:
Program gépírásra?? xĐ
Már sry de ez hülyeség :D
Max a könyvet töltheted le netről.
De én könyvből tanulom (suliban)
Egy-Két betűt 45perc megtanulni.
Vegyél könyvet és hamar megtanulsz.
Sok sikert :))
2/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, de sok kitartást igényel. Lehet találni leírást arról, hogy hogyan kell tartani a kezedet a billentyűzeten és hogy melyik gombot melyik ujjaddal kell nyomni. Ezt kell megjegyezni és utána rengeteget gyakorolni (pl sok chatelés, meg msn xD). Mikor gépelsz, arra figyelj oda, hogy ne nézd a billentyűzetet EGYÁLTALÁN és próbálkozz minél kevesebb backspace-t nyomni. Eleinte ne siess, a sebesség majd magától jön. :) Sok sikert !
3/4 beata456 válasza:
Én kb 2 éve tanultam meg és szerintem elinte nem, hogy kevésszer kell használni a backspacet, hanem egyáltalán nem. Nekünk heti kétszer 45 perc volt és így tartott kicsivel több mint egy évig és még nem tudtuk az összes billentyűt olyan programba gépeltünk ahol törlésgomb nem létezett és ki kellett kapcsolunk a képernyőt, hogy csak a másolandó szövegre figyeljünk. Csak ezután jöttek a gyorsaságnövelő gyakorlatok. Ajánlom szerezz be egy könyvet vagy netről töltsd le és nyomtasd ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azóta már túl vagyok rajta, és gyorsan tudok gépelni. Könyvből!!!!!! Éljen a papír!
2014. dec. 13. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!