PTE-sek! Megkaptátok már az ETR-hez szükséges belépési adatokat?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 23:46
2/11 anonim válasza:
Én is ma kaptam meg. Mondjuk eddig is volt, mert már végeztem 1x lol.
3/11 A kérdező kommentje:
Milyen karon vagy? KTK-s vagy?
És E-mail-be kaptad? Levelt kaptam postáról de abban nem volt benne.
2014. aug. 5. 00:34
5/11 anonim válasza:
Levélben. TTK-s vagyok.
Te még a felvettek levelet kaptad meg, lesz egy másik is.
6/11 A kérdező kommentje:
E-mail-be kapom meg, vagy postán jönni fog még egy levél?
Csak e-mail-be fogok megkapni, de ott még nem jött semmi.
2014. aug. 5. 12:49
8/11 anonim válasza:
Most írtuk, hogy LEVÉL. Ha emailban kaptuk volna, azt írtuk volna, hogy email.
Levél = boríték = papír = postaláda. Így fog jönni mindenkinek még ezen a héten.
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor a postás hozni fog még egy levelet?:D Az klassz.
2014. aug. 5. 13:14
10/11 anonim válasza:
Igen, a postás korán reggel felkel, fogat mos, szarik egyet, munkába áll. Elmegy a postára, ahol átadják neki a borítékot, ami papírból van, és amire tintával van rá írva a címed. Felül a bicajára, és elmegy a házatokhoz, ami téglából van. Beteszi a levelet a postaládába. Te ki nyitod a postaládát és megfogod a papír alapú borítékot. Felbontod, majd lesz benne még egy papír. Azon rajta lesz szintén tintával nyomtatva az ETR kódod és jelszavad. Így már remélem világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!