Tanító képzőn emelt szint?
Sziasztok! Arra szeretnek valaszt kapni, hogy ha a tanitonak megyek ( altalanos iskola 1-4. ), akkor kell valamibol emelt szint? Mert jelenleg biosz fakt.-on vagyok, abbol emelt szintezni szeretnek. Hogy eleg ez vagy kene meg egy emelt szint?
En probaltam utana nezni, de konkret valaszt nem igazan talaltam.
Elore koszonom a valaszokat!
Koszonom 😊 akkor kozep szintu matek, magyar, tori, idegen nyelvvel el lehet menni tanítónak? Vagy kell egy 5
. tantárgy, én esetemben min. biosz kozep?
Érettségizni 5 tárgyból kell eleve, tehát kell a biológia az érettségihez. A felvételihez a felsorolt tárgyak közül 2-t fognak figyelembe venni a pontszámításnál, azokat amelyek a legjobban sikerültek.
Én az alkalmasságitól tartanék inkább, ott meg lehet csúszni úgy, hogy hiába van bármennyi pontod nem vesznek fel.
5. vagyok
Jelenleg nem kell emelt szint, de jó lesz figyelni a követelmények változását, mg jövőre már 280 pont lesz a minimum ponthatár.
Koszonom a segitseged:) mostmar ertem
Az alkalmassagi egyebkent mibol all?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!