Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen tapasztalataitok és...

Milyen tapasztalataitok és véleményetek van a Számalk OKJ képzéseiről?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 18:31
 1/6 anonim válasza:

Menő :) Már azok a SZÁMALK betűk is ott a bejáratnál!

Programozó vagyok egy multinál, és van egy csomó olyan kollégám, aki a Számalkon tanult valamit (szoftverfejlesztők, mobilalkalmazás fejlesztők, informatikusok, rendszergazdák, csupa ilyesmi). Hát emelem kalapom, valamit annál az iskolánál hihetetlenül jól csinálnak, mert elképesztően jó szakmai tudásuk van. Tudod, sokszor gond, hogy egy egyetemen nagyon elméleti tudásanyagot adnak, amivel a cég meg nem nagyon tud mit kezdeni. Aki a Számalktól jött, az meg tiszta piacképes és jó gyakorlati tudást hozott magával.

Ha mindegyik OKJ-s képzésük ilyen, akkor szerintem megtaláltad az ideális iskolát :)

2014. szept. 12. 15:35
 2/6 anonim válasza:
Én nővérem tapasztalatiról tudok beszámolni, ő azt mondja, társaság szempontból is jó a suli, meg tanítás tekintetében is, nem csak húzzák az időt, hanem rendesen leadják az anyagot.
2014. szept. 25. 13:44
 3/6 anonim válasza:
Én a metáról tudok neked nyilatkozni, mert oda járok logisztikai ügyintéző szakra, a KOTK épületébe. Szerintem teljesen olyan, mint bármilyen normális suli, rendesen vannak órák, a tanárok leadják az anyagot a diákok meg jegyzetelnek. Én elégedett vagyok vele, a tanárok segítenek ha kell, és maga a suli is rendben van, normális a környezet meg a feltételek, szóval nyugodt szívvel ajánlom.
2014. szept. 28. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon érdekes hogy egyik válaszolónál mind 3-nál egyiknél sincs ,, százalék... Tehát akkor vagy most regisztráltak fel ide, hogy pont erre a kérdésre írjanak, vagy a suli dolgozói , stb.. így reklámozzák a sulit. Én még nem járok oda, de kinéztem magamnak, nem tudom hog milyen lesz,, majd kiderül.
2014. szept. 30. 22:10
 5/6 anonim válasza:
Harmadik évemet kezdtem a Számalk Meta sulijában. Amit vártam, megkpatam a sulitól. Eléggé önjáró vagyok, így nem nagyon kell a hátsóm alá tenni a dolgokat, nem tudom, hogy másnak hogy jön be ez a dolog itt. A tanárok jók, sokat fejlődtem és úgy érzem a munkahelyen sem fognak majd „eladni”.
2014. okt. 9. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A lányom jár ide és mi egyszerűen imádjuk! Nincs lógás, azok számára jó választás, akik tanulni akarnak az idejükért cserébe, szóval ha igazán érteni akarsz a szakmádhoz, csak ajánlani tudom! :)
2014. okt. 10. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!