Neptun jelszó generáláshoz segítség?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy hiába csináltam végig a Q térben a folyamatot, adtam meg minden adatot, nem tudtam hova jelszót beírni, mert egyszerűen sehol sem kérték, hogy írjak be jelszót.
ELTE-ről van szó.
Ha valaki tudna nekem segíteni, hogy az ÚJ jelszó menüponton belül, hova kell beírnom azt a jelszót amit használni szeretnék azt nagyon megköszönném.
2014. aug. 1. 10:52
1/5 anonim válasza:
Nem kaptál e-mailt?
Nekem jött egy "Tisztelt XY, A Q-térben Ön új jelszó készítését kezdeményezte.
A folytatáshoz kérjük, kövesse az alábbi linket: " kezdetű.
2/5 A kérdező kommentje:
Na ilyen e-mailt én nem kaptam o.O
2014. aug. 1. 11:13
4/5 A kérdező kommentje:
ott sincs. Pedig ki kellett hogy küldjék.
2014. aug. 1. 11:31
5/5 anonim válasza:
Rossz email címet adtál meg?
24 óráig eltarthat, hogy megérkezzen egy email (bár alapból pár perc alatt szokott menni). Ennyit várj. Ha nem jön, akkor vagy segítséget kérsz HÖK-től, vagy újrakezded a regisztrálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!