Villamosmérnök vagy pénzügy és számvitel?
:DDDDD "A PONTOM MEG LENNE" Az sok. Mennyi? 260?
Mindkettő gagyi.
Válassz valami olyat, ami hasznos az emberiségnek.
Ennél messzebb lévő szakokat nem tudtál kinézni magadnak?
Valahogy nem tudom elhinni, hogy ha az egyik érdekel, akkor a másik is. Ha pedig egyik sem érdekel - ne csináld. Hiába lenne meg a pont.
koze nincs a kettonek egymashoz :)
Amugy villamosmernok az sokkal jobb es keresetteb.
É láttam itt gyakorin "színész vagy edző legyek-e" kérdést is, szóval nem olyan durca ez a két véglet :D
A mérnökök egyértelműen keresettebbek, de ha nem vágod az elektronikát, a villamosmérnököt elfelejtheted. Én középiskolában pont elektrós voltam, és egy életre meggyűlöltem, el se akarom képzelni, milyen lehet egyetemen :D
A kettőnek semmi köze egymáshoz, ahogy már említették. Nagyfokú tájékozatlanságra enged következtetni kérdésed.
Ha villamosmérnökire akarsz menni, akkor a matemtikát és fizikát ill. informatikát kell kenned vágnod.
Ha szereted a fizikát, különösen a villamosságtan fejezeteit, akkor jelöld csak meg, egyébként esélytelen h elvégezd.
Pénzügy, számvitelre akkor menj, ha inkább humánabb beállítottságú vagy, habár gazdasági matekkal ott is találkozol.
Szóval döntésed alapja érdeklődési körödnek megfelelő kell legyen.
Amúgy villamosmérnökivel könnyebb elhelyezkedni, a másik szinte telített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!