Nem vettek fel a Corvinusra. Most mi lesz?
Sziasztok! Idén felvételiztem, a Corvinus egyetem Kereskedelem és marketing szakára szerettem volna menni, de egy ponttal kevesebbet értem el, így lecsúsztam. Tudom, fellebezésre nincs lehetőség pontszám miatt. 449 pontos BGF ugyanazen szakára viszont felvételt nyertem, de oda nem igazán szeretnék menni. Mondják, hogy a Corvinusnak jobb kapcsolatai vannak és a munkaerőpiacon is keresettebbek, bár megmondom őszintén, amint lehet nem csak Pestet, Magyarországot is elhagynám. Most mit tegyek? Menjek el a BGF-re, ahol a matek nagyon nehéz, már szintfelméréssel kezdenek és nagyon szivatós sokak szerint, vagy hagyjak ki egy évet. Sokat tanultam, de ez a 451 pont nem bizonyult elégnek. Nagyon elegem is van ebből az egész magyar elkeseredett versengésből, abból pontosabban, hogy mindenki tanul, mert más "remény" nincs. Várom válaszaitokat.
- egy kétségbeesett, tájékozatlan gyermek -
Utolsó vagyok.
Na hát sok sikert hozzá :) amúgy én is nagyon sajnálom hogy nem sikerült, a BCE-n mikor néztem a ponthatárokat én is felháborodtam,hogy még emelkedtek is. Én csak a bgf-re jelentkeztem mert az angol nyelv ott jóval olcsóbb mint a corvinuson, de már oda sem akarok menni, jobban mondva fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel, de mindegy :(:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!