Hogy érné meg jobban?

Figyelt kérdés

Nem jelentkeztem egyetemre,már akkor bántam de nem tehettem mást.Most azonban adódott egy lehetőség hogy mégis mehetnék.

A pontjaim bőven megvannak.

Azonban beíratkoztam egy 2 éves szakképzésre...

Végezzem el először azt és azután egyetem,vagy kezdjek bele,és az első év végén hagyjam ott?

A szakképzés kapcsolódik az álltalam kiválasztott szakhoz.Csak sokkalta rosszabb/gyengébb oktatás...

Azon vacilálok higy ha maradok és elvégzem legalább arról is kapok egy papírt,plusz lesz 2 évem megint ami teljesen gyerekjáték,ha elmegyek akkor meg hamarabb kezdhetek neki.

Életkorom 19,5 éves gimibe jártam.

2014. júl. 24. 23:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazából mi itt könnyen mondunk véleményt, de a te életed és a te döntésed az egész.

Amúgy az a 2 éves szakképzést idén szeptemberben kezdenéd el vagy más letudtál belőle 1 évet?

Szerintem ha elvégzed a 2 éves szakképzést, akkor utána még bőven tudsz menni egyetemre, nem késel le semmiről.

2014. júl. 25. 12:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Idén kezdem el.
2014. júl. 25. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!